top of page
Mainio Print Oy _edited.png

Teippaukset 

Ikkunateippaukset ovat olennainen osa kivijalkaliikkeiden ja asiakaspalveluyritysten brändi-ilmettä, tuoden yritykselle sekä uskottavuutta että näkyvyyttä. Ne vahvistavat asiakkaan käsitystä laadukkaasta ja luotettavasta yrityksestä. Huurrekalvot ja maitolasiteippaukset tarjoavat tyylikkään ratkaisun tilojen yksityisyyden suojaamiseksi ja toimivat samalla varkauksien ennaltaehkäisykeinona.

Ikkunoiden tummentaminen voi merkittävästi vähentää kesäaikaisia viilennyskustannuksia. Lisäksi erilaisten teippien yhdistäminen luo upeita visuaalisia efektejä ikkunoihin.

Teippaukset tarjoavat myös monipuolisia sisustusratkaisuja niin kotiin kuin toimistoonkin. Ne elävöittävät tiloja ja auttavat järjestämään tilat tehokkaasti. Erityisesti näyteikkunat ovat arvokas markkinointikanava, joka kannattaa hyödyntää näyttävästi.

Mainio Print toteuttaa niin suuret kuin pienet teippausprojektit vuosien kokemuksella ja asiantuntemuksella, varmistaen yrityksesi viestin tehokkaan välittymisen. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Teippauksilla tehokasta näkyvyyttä ja brändäystä

bottom of page