top of page
Mainio Print Oy _edited.png

Mainostelineet, kyltit ja opasteet

Tarjoamme laajan valikoiman mainosratkaisuja, jotka tuovat yrityksesi näkyvyyttä eri ympäristöissä. Roll Up on kätevä ja nopeasti pystytettävä mainosteline, joka sopii erinomaisesti messuille, tapahtumiin tai yrityksesi aulaan. Sen avulla esittelet palvelusi ja tuotteesi tehokkaasti suurella painomateriaalilla.

Beach Flagit ovat näyttäviä ja korkeita lipputelineitä, jotka kiinnittävät huomion niin ulko- kuin sisätiloissakin. Ne ovat ihanteellisia markkinointivälineitä festivaaleilla, urheilutapahtumissa tai vaikkapa torilla, tarjoten laajan näkyvyyden merkittäville kohteille.

A-telineet ovat klassinen vaihtoehto kivijalkamyymälöiden edustalle, tarjoten vaihdettavat tulosteet ajankohtaisten tarjousten ja palveluiden mainostamiseen.

 

Lisäksi valmistamme opaskylttejä, liikennemerkkejä, mainostauluja sekä erilaisia staattisia ja irrotettavia tarraratkaisuja. Tarjoamme ratkaisut niin sisä- kuin ulkokäyttöön, auttaen yritystäsi erottumaan ja lisäämään sen näkyvyyttä.

Olipa kyseessä sitten yrityksen ulkomainonta tai sisätilojen brändäys, me Mainio Printissa tarjoamme asiantuntemuksen ja korkealaatuiset tuotteet yrityksesi tarpeisiin.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – yhdessä löydämme parhaan ratkaisun juuri sinun yrityksellesi!

Monipuoliset mainosratkaisut: roll upit, beach flagit ja paljon muuta

bottom of page