top of page
Mainio Print Oy _edited.png

 Suurkuvatulosteet

Tarjoamme laajan valikoiman suurkuvatulosteita sisä- ja ulkokäyttöön, jotka vahvistavat brändisi läsnäoloa ja houkuttelevat uusia asiakkaita. Ulkokäyttöön suunnitellut banderollit ja reikäbanderollit tarjoavat kestävän mainospinnan, kun taas laadukkaat julisteet sopivat niin sisätiloihin kuin ulkona tapahtuvaan markkinointiin.

 

Kiinteistöopasteet ohjaavat selkeästi alueesi kulkijoita, kun taas seinätapetit ja lattiatulosteet luovat ainutlaatuisia sisustuselementtejä. Työmaataulut ja akustiikkapaneelit tarjoavat käytännöllisiä ratkaisuja ja visuaalista ilmettä.

 

Lisäksi erikoisosaamiseemme kuuluu vanhojen valokuvien korjaus, joka herättää muistot eloon. Kaikki tulostamme kestävät Suomen sääolosuhteet, ja suuret bannerimme varmistavat brändisi huomion sekä sisätiloissa että ulkona. Kattava konekantamme mahdollistaa laajan tulostuskoon, joten voimme toteuttaa niin pienet kuin suuret projektit ammattitaidolla ja laadukkaasti. Tarjoamme myös ammattitaitoiset asennuspalvelut, joten voit luottaa meihin projektin alusta loppuun. Pyydä tarjous tai kurvaa suoraan verkkokauppaamme.

Laajenna brändisi näkyvyyttä monipuolisilla suurkuvatulosteilla

bottom of page